05 Jun
Google A Confirmat Probleme De Indeare

Google a confirmat probleme de indexare care au determinat rezultate nefaste in SERP

Google a confirmat probleme de indexare care au determinat rezultate nefaste in SERP. Google cunoaște problema și lucrează activ la o soluție. Google a confirmat că există probleme de indexare in Căutarea Google, care determină unele rezultate neautorizate ale căutării.

Google a spus că in prezent, avem probleme de indexare care pot provoca rezultate neautorizate in unele cazuri. Confirmarea? Iată postarea Google pe Twitter despre această problemă:

Google Webmasters Twitter
We're currently experiencing indexing issues that may cause stale search results in some cases. We'll update this thread when we can provide more information.

Acesta postare a fost facuta la ora 9:36 PM - Jun 2, 2020

Care sunt problemele. Mai devreme in această dimineață, am raportat pe blogul meu personal că se pare că Google are probleme de indexare. Nu s-a afișat conținut nou pentru editori mari, precum New York Times și Wall Street Journal, și pentru editori mici, inclusiv site-ul meu personal.

Iată cum arăta in această dimineață incercand să găsească conținut pe site-ul Wall Street Journal care a fost publicat intr-o oră:

Google a confirmat probleme de indexare care au determinat rezultate nefaste in SERP


Problema nu pare a fi atat de grea cum a fost in această dimineață. Așadar, sperăm că Google rezolvă deja problema.

Din nou? Da, Google a avut probleme similare la inceputul acestui an și de cateva ori și anul trecut .

De ce ne pasă. Dacă rulați un site care depinde de traficul pentru conținut nou și povești rupte, este posibil să intampinați aceste probleme de trafic. Google dorește să indexeze rapid conținutul și să servească la ruperea imediată, astfel incat Google ia in serios aceste probleme de indexare. Sperăm că lucrurile vor reveni la normal cu foarte curand.

Google lucrează la o soluție corectă și sperăm că aceste probleme nu se vor mai repeta in viitor.

Rezolvate. Pe 3 iunie, in jurul orei 6:00 ET, Google a spus că problema este rezolvată insa se pare ca inca sunt probleme:

Jun 2, 2020
We're currently experiencing indexing issues that may cause stale search results in some cases. We'll update this thread when we can provide more information.

The indexing issues from yesterday have been resolved. Thank you for your patience.

Sursa: https://searchengineland.com/google-confirmed-indexing-issues-causing-some-stale-results-335496#.XtavG2QbZUY.twitter

Google probleme de indexare Google a confirmat probleme de indexare Google a confirmat probleme de indexare care au determinat rezultate nefaste in SERP

0 Comments

Join Conversation