Camera Hiperbara Bucuresti

Category: Medicina Camera Hiperbara Bucuresti

Camera Hiperbara Bucuresti Oxigenoterapie Bucuresti Centru hiperbar Bucuresti

Studiile efectuate arată că fracturile tratate cu oxigenare hiperbară se recuperează de cinci ori mai repede. În terapia cu oxigen în mediu hiperbar pacientul respiră oxigen pur la o presiune mai mare decât presiunea atmosferică. Camera Hiperbara Bucuresti, tratamente Oxigenoterapie Bucuresti.

Camera Hiperbara Bucuresti, tratamente din vestita Oxigenoterapie, o medicina de succes in USA. Centrul nostru hiperbar din Bucuresti pune la dispozitia clinetilor sai tratamente bazate pe aerul pur folosind camera hiberbara din Bucuresti!

Camera Hiperbara Bucuresti foloseste terapii bazate pe Oxigenoterapie, respirarea oxigenului pur sub presiune măreşte puterea corpului de a se vindeca si a crea o punte de rezistenta. Oxigenoterapia se poate folosi in mai multe tratamente. De exemplu, în cazul traumatismelor şi fracturilor, oxigenarea rapidă şi masivă a ţesutului lezat are o importanţă majoră în recuperarea rapidă post-traumatică.

Centrul nostru aflat in Bucuresti, solutia tratamentelor pe baza de Oxigen hiperbaric, un tratament bazat pe oxigen pur care sa dovedit solutia pentru multe probleme medicale cu care omenirea se confrunta in 2018. Acest tratament permite creşterea cantităţii de oxigen care circulă prin corp şi facilitează dizolvarea oxigenului direct în plasmă.

Camera Hiperbara Bucuresti poate fi utilizată şi în afecţiuni ale pielii şi ţesuturilor moi , degerături, infecţii cutanate, gangrenă, arsuri, varice etc. De asemenea, are indicaţii în osteite, osteomelită, artroze, discopatii , dar şi în afecţiuni afecţiuni ale aparatului circulator, accidentele vasculare cerebrale, hemoragii, arterite. Cercetările indică faptul că oxigenoterapia hiperbară are un rol important în refacerea celulelor deteriorate ale creierului, şi în consecinţă în refacerea acestuia.