Frigotehnica

Category: Servicii, Companii Care Ofera Servicii Frigotehnica

Frigotehnica

Alege Frigotehnic.ro, alege cele mai calitative instalatii frigorifice din Romania!

Alege Frigotehnic.ro, expertii din frigotehnica, alege cele mai calitative instalatii frigorifice din Romania! Suntem societate cu capital 100% romanesc si o experienta de peste 25 de ani in domeniul furnizarii si instalarii de echipamente si instalatii frigorifice.

In ziua de azi este greu sa ne imaginam viata fara racire si congelare ele avand un impact asupra existentei noastre mai mare decat de imaginam. Instalatiile frigorifice au nenumarate aplicatii, cum ar fi: refrigerarea si congelarea alimentelor, instalatii de aer conditionat, containere frigorifice, productia de gheata, instalatii de uscare prin congelare si altele.

Oferim servicii complete in domeniul frigului: consultanta, proiectare depozite sau camere frigorifice, montaj, punere in functiune, intretinerea echipamentelor frigorifice in timpul garantiei, intretinere si post-garantie, reparatie compresoare (prin sistemul buy-back), predand astfel “la cheie” o camera frigorifica sau un depozit frigorific. Contacteaza expertii nostri in frigotehnica acum!