Implanturi Titan De La ADM Dent

Category: Medicina Implanturi Titan de la ADM Dent

suruburi implant titan implanturi implanturi stomatolgice

Va punem la dispozitie o gama variata de produse si echipamente, precum suruburi implant titan, la cele mai bune preturi dupa piata. Implanturi de la AdmDent!

Cauti suruburi implant titan? La AdmDent gasesti o gama variata de produse pentru implanturi stomatolgice, suruburi implant, destinat cabinetului dvs stomatologic.

Implanturile dentare sunt suruburi implant titan plasate in os, avand rolul de a inlocui radacina unui dinte, peste care se aplica o coroana dentara din portelan sau o proteza mobila. Coroanele dentare care fac parte din lucrare se ataseaza de bonturile artificiale prin suruburi implant titan specifice care trec prin coroane si se infileteaza in orificiile din mijlocul bonturilor artificiale. Dupa ce suruburile sunt pozitionate, orificiile care au penetrat coroanele sunt inchise cu materiale compozite.

O alta varianta pentru implanturi stomatolgice este cand coroana dentara si bontul artificial sunt executate intr-o singura bucata iar surubul de prindere le traverseaza pe amandoua pentru a se fixa de implant. Conexiunea tub-în-tub, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul şi evită deşurubarea sau ruperea şuruburilor, deoarece asigură o distribuţie perfectă şi uniformă a forţelor masticatorii între şurub şi abutment.