Ondulator De Par Profesional

Category: Saloane Coafura Ondulator de par profesional

ondulatoare de par ondulator de par profesional ondulatoare par

Va punem la dispozitie o gama variata de produse precum ondulatoare de par, la cel mai bun pret.

Oferim produse profesionale pentru dotarea salonului de infrumusetare, la un pret foarte competitiv. Va pune la dispozitie o gama variata de produse precum ondulatoare de par profesionale.

Recomandam Ondulatorul conic Corioliss Glamour Wand Hair Curler, care este un instrument profesional inovator de styling, care va permite sa creați o multitudine de stiluri,de la onduleuri usoare,libere, la bucle pline,stralucitoare. Dispunand de un cilindru ceramic conic și tehnologie cu ioni negativi,Glamour Wand va lasa parul moale si stralucitor, in timp ce controlul pro-variabil al temperaturii va permite sa stililizati parul cu caldura necesara. Varful rece protejeaza degetele de caldura emanata,astfel buclele stralucitoare tip Hollywood vor fi create mult mai rapid si mai usor decat inainte. Cilindru ceramic infuzat cu ulei de argan.

Atinge temperatura 190°c in mai putin de 30 secunde Tehnologie pentru conditionat cu Ioni negativi Control temperatura Pro variabil 60°-190° Cablu profesional pivotant 360° ,lungime 3m,aprobat in saloane,livrat cu adaptor pentru prize (110v-240v) sistem Voltaj-Dual mondial(UK/European) Diponibil in 3 culori: negru,gri,turcoaz