Placa De Par Profesionala

Category: Saloane Coafura Placa de par profesionala

placa de par placi de par placa de par profesionala placi de par profesionale

Oferim o gama variata de produse pentru dotari saloane la cele mai competitive preturi.

Oferim produse pentru dotari saloane precum placa de par profesionala, la cele mai bune preturi. Recomandam Placa de par Corioliss Professional C1 Touch Lcd Ceramic-Turmalina.

Este o placa pentru par special creata pentru indreptarea parului si bucle perfecte. Poate fi utilizata pe toate tipurile de par inclusiv cel gros, sticlos si aspru, datorita aliajului din ceramic-turmalina care permite placii sa alunece cu usurinta peste par pentru a produce rezultate netede dintr-o singura trecere.

Placa de par din ceramic-turmalina are proprietatea de a incalzii mai repede parul, prin urmare nu trebuie folosita placa pe o perioada lunga, acest model de placa produce ioni negativi, ce ii neutralizeaza pe cei pozitivi din atmosfera , ca si rezultat se elimina efectul de par electrizat. Turmalina este un cristal semipretios, care este sfaramat si adaugat in materialul principal (ceramica).

C1 Touch LCD este o placa pentru par profesionala ,oferind un sistem de raspuns de ultima generatie, tactil, avansat in hair styling si tehnologia mondiala.Este recomandata pentru firul de par gros,aspru si sticlos. Se incalzeste repede, uniform si mentine temperatura la care este setata cu mai putine fluctuatii , ceea ce ajuta la indreptarea rapida a parului.