Scafa Coafor

Category: Saloane Coafura Scafa Coafor La Preturi Unice in Romania De La Dotari Saloane

scafa coafor scafe coafor unitate de spalare

Cumpara acum scafa coafor la un pret unic pe piata! Doteaza salonul tau cu scafe profesionale!

Profita acum de cele mai bune oferte de vara la echipamente pentru dotari saloane, precum scafa coafor profesionala, la cel mai bun pret dupa piata. Scafa coafor Mamboo este o unitate de spalare pentru coafor profesional de culoare neagra, Este dotata cu toate racordurile, furtun dus, baterie scafa.

Are tot ce ii trebuie sa fie pusa pe pozitii, racordata la reteaua de apa si canalizare si puteti sa o folositi. Recomandam sa folositi un instalator sa faca racordurile cum trebuie sa nu aveti probleme. unitate spalare coafor 2215 are un pret accesibil si o calitate ridicata pentru pretul ei.

Scafele comercializate de Dotari saloane reprezinta varful tehnologiei in 2017. Propunem solutii bune si profesionale pentru orice salon de coafura indiferent de masura si de aria de acoperire. Oferte personalizate in timp real pentru orice buzunar! Mobilierul salonului tau poate fi adus cu usurinta la noile standarde europene si in asentimentul clientilor care ti vor calca usa salonului. Catiga ti clientii pe viata asigurandu le servicii unice pe baza de profesionalism si calitate.