Suruburi Stomatologie De La AdmDent

Category: Medicina Suruburi Stomatologie de la AdmDent

suruburi stomatologie

Dispunem de o gama variata de produse, precum suruburi stomatologie, la cele mai satisfacatoare preturi.

La noi gasesti o gama variata de produse si echipamente, precum suruburi stomatologie de calitate. Conexiunea tub-în-tub, cea mai lungă din industria de profil, permite conexiunea de încredere a implantului cu abutmentul şi evită deşurubarea sau ruperea surubului.

AdmDen propune calitate in suruburi stomatologie, deoarece asigură o distribuţie perfectă şi uniformă a forţelor masticatorii între şurub şi abutment. Aceste suruburi stomatologie au forma de minge, iar partea de retentie, care contine un inel O-ring de cauciuc, actioneaza ca o priza. Implanturile dentare sunt suruburi stomatologie de titan plasate in os, avand rolul de a inlocui radacina unui dinte, peste care se aplica o coroana dentara din portelan sau o proteza mobila.

Coroanele dentare care fac parte din lucrare se ataseaza de bonturile artificiale prin suruburi specifice care trec prin coroane si se infileteaza in orificiile din mijlocul bonturilor artificiale. Dupa ce suruburile sunt pozitionate, orificiile care au penetrat coroanele sunt inchise cu materiale compozite.