25 Mar
Sfaturi Utile Pentru Imbunatatirea Clasamentului In Motoarele De Cautare

9 Sfaturi utile pentru îmbunătățirea clasamentului in motoarele de cautare

SEO este un acronim pentru optimizarea motoarelor de căutare. Există mai multe tehnici care au fost dezvoltate pentru a face ca site-ul dvs. web să fie mai bine vazut în rezultatele căutării, mai ales folosind cuvinte cheie.

Acest articol este destinat tuturor persoanelor care au încercat să își claseze site-ul, dar nu obțin rezultate. Unii vă pot întreba de ce ați încerca să faceți acest lucru atunci când puteți avea produsul sau serviciul de vânzare. În acest caz, când cineva caută cuvintele dvs. cheie, site-ul dvs. web este afișat, dar nu sunteți în top 10.

Motoarele de căutare încearcă să o facă astfel încât site-ul dvs. web să aibă cele mai relevante informații. Când cineva caută un lucru, motorul de căutare îl trimite către site-urile care au cele mai relevante informații. Site-ul dvs. probabil este aproape, dar despre ce vorbesc?

Relevanța

Să vorbim despre exemplul cuiva care caută un camion nou. Website-ul cu cea mai mare relevanță va fi afișat în partea de sus a motorului de căutare. Un motor de căutare folosește termeni de căutare care sunt foarte populari și atât. Popularitatea se bazează pe numărul de căutări efectuate și cât de des sunt căutați acei termeni. Dacă nu mă credeți, deschideți motorul de căutare preferat și căutați „camion”.

Veți vedea că sunt afișate milioane de rezultate. Acum accesați primele 10 site-uri web și efectuați o căutare în top 10 folosind cuvintele cheie camion sau orice alte cuvinte cheie la care vă puteți gândi. Veți găsi site-ul dvs. în partea de sus in primele 10. Acum întrebarea este ce a făcut site-ul dvs. sa stea în partea de sus. Răspunsul este relevanța și popularitatea cuvintelor cheie. Nu doar popularitatea te face să fii în top, ci relevanța.

Optimizarea motorului de căutare are mult mai multe decât doar cuvinte cheie iar relevanța joacă un rol

Mai jos sunt câțiva pași pentru a îmbunătăți relevanța și popularitatea.

  1. Eliminați cuvintele cheie care nu sunt necesare. Nu încercați să optimizați cuvintele pe care nimeni nu le caută. Vă va oferi doar o mare colecție de rezultate irelevante.
  2. Utilizați cuvântul cheie principal pe care îl vizați pe eticheta de titlu a paginii dvs. web. Dacă puteți obține afișarea cuvântului cheie pe titlul site-ului dvs. web, atunci este probabil să obțineți clasamentul numărul unu în acel cuvânt cheie.
  3. Scrieți conținut mai relevant. Scrie articole mai multe pentru cititorul tău. Articolul ar trebui să fie mai aprofundat și mai bine scris. O densitate de cuvinte cheie de la 1% la 3% este normală.
  4. Motoarelor de căutare le place densitatea bună. Uită-te la cuvintele cheie din Google. Uneori va afișa rezultate relevante cu un cuvânt cheie. În loc să utilizați căutarea cuvintelor cheie pe Google pentru acel cuvânt cheie, utilizați cuvântul cheie în textul linkului.
  5. Faceți eticheta de titlu mai relevantă. Nu aveți cuvântul cheie în titlu? Cuvântul cheie ar trebui să fie în titlu, dar ar trebui să se potrivească conținutului.
  6. Link-urile de pe pagina dvs. web ar trebui, de asemenea, să utilizeze cuvântul cheie în textul lor de ancorare. În loc să utilizați textul de ancorare „faceți clic aici” utilizați cuvântul cheie „obțineți rezultate mai bune”.
  7. Motoarele de căutare caută linkuri și nu doar cuvântul cheie. Cuvântul cheie va apărea numai în linkuri.
  8. Faceți textul sa merite un clic. Un text care merita un clic înseamnă text care va trimite utilizatorul către o altă pagină. Un text pe care se poate face clic va crește popularitatea.
  9. Creați un sitemap. Uitați-vă la site-ul dvs. web și vedeți dacă puteți crea un sitemap. Dacă sunteți conectat la contul de pe Google există o opțiune pentru crearea unui sitemap.

Există multe lucruri care pot fi făcute pentru a îmbunătăți relevanța și popularitatea. Ține cont de aceste sfaturi și ar trebui să te descurci bine.

SEO optimizarea motoarelor de căutare Website-ul cu relevanță 9 pași pentru a îmbunătăți relevanța și popularitatea

0 Comments

Join Conversation