Cazare Delta Dunării – Pensiunea Danubiu Murighiol

Pensiunea Danubiu din Murighiol oferă și Excursii Pescuit în Delta Dunării

Descoperă beneficiile activităților în cadrul vacanței din Delta Dunării la Pensiunea Danubiu. Prin aceste activități poți vedea la ce te pricepi și la ce nu, poți observa ce îți face plăcere să faci sau ce
nu vrei să faci. Te descoperi pe tine, vei avea o relație de sine mult mai bună cu tine și vei avea parte de experiențe nemaipomenite.

Activitățile sunt într-un scop de recreere, distracție și relaxare. Cazarea Murighiol are incluse anumite pachete cu diverse excursii, cu prețuri mai accesibile sau mai costisitoare, însă prețurile sunt pentru toate bugetele.

Piscina, activitatea preferată de toată lumea

În majoritatea timpului lumea iubește să facă plajă și să stea în piscină la Pensiunea cu piscină Delta Dunării. Piscina are 300 de metri pătrați, are un spațiu pentru plajă, situată în spatele Pensiunii Delta Dunării și dotată cu umbrele și 150 de șezlonguri de împrejurul piscinei.
Cazarea la Danubiu în Delta Dunării beneficiază și de un bar lângă piscină cu barmani și chelneri care îți stau la dispoziție. Băuturile care se găsesc la bar sunt diverse, ca de exemplu:

 • Frappe cu înghețată.
 • Cocktail-uri non-alcoolice sau alcoolice.
 • Cafea cu diferite sortimente.
 • Narghilea.
 • Platouri cu fructe.

Activitati si servicii la pensiunea Danubiu din Delta Dunarii

Pentru o relaxare completă ai și canapele sau șezlonguri de hidromasaj care sunt benefice pentru sănătatea ta. La fel este și înotul, aceasta fiind încă o activitate pe care poți să o faci în fiecare zi pe
parcursul șederii tale la Resort Delta Dunării și care îți îmbunătățește sănătatea. Copii au parte de o surpriză, aceasta fiind o piscină specială pentru ei, care este dotată cu o ciupercă pentru apă și tobogan. Astfel, aceștia se pot juca liniștiți și fără vreun risc.

Locurile de joacă special amenajate pentru cei mici

Fiecare stațiune, pensiune, cazare sau resort ar trebui să aibă un loc de joacă pentru copii. Din fericire pentru tine, Pensiunea Murighiol beneficiază de acest loc special amenajat pentru copii, aceștia putând să se joace și să se împrietenească cu alți copilași.

Copiii sunt fascinați și îndrăgesc un loc de joacă. Trebuie ca aceștia să-și consume toată energia pe care o au, iar locul de joacă este mediul perfect, pe lângă piscină, unde pot să o facă.
Parcul Pensiunii Murighiol este dotat cu lucruri simple, dar îndrăgite de cei mici, cum ar fi:

 • Leagăne.
 • Hamei.
 • Tobogane.
 • Locuri de cățărat

Și multe alte locuri care sunt colorate pentru a le atrage atenția. Pentru a putea ca tu să te relaxezi în timp ce știi că micuțul tău este în siguranță, părculețul este dotat cu
o cameră video pentru a putea ca tu să-ți supraveghezi copilul.

Pe lângă aceste activități, Cazarea pensiune Delta Dunării îți oferă și Excursii Pescuit Delta Dunării. Astfel, vei putea avea o activitate pe care poți să o faci alături de familia ta și având un timp de calitate împreună. După toate aceste activități, va veni ora mesei. Masa se servește la Restaurantul Murighiol. Iar tu poți încerca Gastronomia locală Delta Dunării și să ceri un meniu diferit pentru copilul tău, dacă tu acesta nu consumă pește. Astfel, Cazarea Murighiol îți oferă o serie de avantaje de care beneficiezi și tu și familia ta pe parcursul șederii în Deltă.

Transport Possibilities

BicycleBoatBusCarFoot

Room Types

SingleFamilyApartmentsLuxury

Air Conditioning

WiFi

Television

Exterior Seats

Children Playground

Showers

Guide

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVAȚII

Nu pierde oportunitatea de a rezerva online și de a beneficia de prețurile promoționale afișate în directorul nostru web.

Adresa & Contact

Adresa

Str. Bălții nr.26, Murighiol 827150 Tulcea România

GPS

45.0253571, 29.0281907

Telefon


Nota: Nu uitați să anunțați propietarii de afaceri de locul unde ati găsit oferta lor „Salon Hera” astfel încât să beneficiați de promoțiile afișate.

Datele Dvs. de Contact

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Profită de avantajele promovării cu Salon Hera! Cumpără un pachet de promovare astăzi!

1 recenzie pentru “Cazare Delta Dunării – Pensiunea Danubiu Murighiol

 1. Alexandru Marius Dumitru

  Una dintre cele mai frumoase pensiuni din Delta Dunării, recomand!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *