Locuri de Joacă Copii – Jungle Play

Pentru ce este important ca locurile de joacă să fie accesibile oricui?

JunglePlay este o companie dedicată modernizării și creării de locuri de joacă pentru copii în domeniul public și privat. Scopul lor principal este de a participa activ la dezvoltarea armonioasă a copiilor, atât fizic, cât și psihic, creând astfel baze solide pentru generațiile viitoare de adulți sănătoși, responsabili și empatici.

Compania se angajează să rămână mereu în pas cu tendințele și inovațiile din industria locurilor de joacă. Echipa lor efectuează cercetări continue pe piața de profil, urmărind producătorii și inovațiile din domeniu, pentru a putea oferi partenerilor cele mai noi produse și servicii.

JUNGLEPLAY: Creaza locuri de joaca spectaculoase pentru copii!

JunglePlay oferă o varietate de locuri de joacă tematice și de exterior, care pot fi instalate în parcuri municipale, școli, grădinițe, zone rezidențiale, plaje, cluburi, parcuri de distracție și supermarket-uri. Aceste locuri de joacă sunt proiectate pentru a oferi copiilor o experiență captivantă și sigură, promovând activitatea fizică, creativitatea și interacțiunea socială.

Echipa JUNGLEPLAY este formată din persoane certificate, cu o experiență îndelungată în domeniul montajului și serviciului de întreținere a locurilor de joacă. Aceștia asigură calitatea și siguranța instalărilor, având în vedere importanța unei experiențe de joacă fără riscuri pentru copii.

Compania pune accent pe dezvoltarea armonioasă a copiilor, iar fiecare loc de joacă creat de JunglePlay este proiectat cu atenție la detalii și în conformitate cu standardele de siguranță și calitate. Ei urmăresc să ofere o gamă largă de opțiuni și modele de locuri de joacă, adaptate diferitelor nevoi și spații, pentru a satisface cerințele clienților lor.

Pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile oferite de JunglePlay, puteți accesa site-ul lor oficial și puteți lua legătura cu echipa lor pentru detalii suplimentare și consultanță personalizată.

Transport Possibilities

BicycleBusCarFoot

Room Types

SingleFamilyLuxury

Air Conditioning

WiFi

Television

Exterior Seats

Children Playground

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVAȚII

Nu pierde oportunitatea de a rezerva online și de a beneficia de prețurile promoționale afișate în directorul nostru web.

Reservation Email

Adresa & Contact

Adresa

Maguricea Noua 7, București

GPS

44.4820175, 26.0955188

Telefon


Nota: Nu uitați să anunțați propietarii de afaceri de locul unde ati găsit oferta lor „Salon Hera” astfel încât să beneficiați de promoțiile afișate.

Datele Dvs. de Contact

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Profită de avantajele promovării cu Salon Hera! Cumpără un pachet de promovare astăzi!

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *