Restaurant Tulcea Pizzeria Royal

Descoperi culorile acestei zone cu una dintre cele mai bune restaurante din Tulcea!

Dacă te afli în Tulcea și ești în căutarea unei experiențe gastronomice deosebite, trebuie să descoperi Restaurantul Pizzeria Royal. Situat pe Strada Plevnei nr. 32, acest local îți oferă o varietate de preparate delicioase, servicii impecabile și o atmosferă primitoare, pentru a-ți transforma vizita într-un moment de neuitat.

La Pizzeria Royal Tulcea vei găsi o gamă largă de preparate culinare inspirate din bucătăria locală și internațională, pregătite cu pasiune și talent culinar. Specialitatea restaurantului este pizza – crocantă și suculentă, care merită cu siguranță încercată. De asemenea, poți alege și din alte preparate delicioase, precum paste și salate proaspete.

Unul dintre aspectele apreciate ale restaurantului Pizzeria Royal Tulcea este calitatea serviciilor. Personalul este prietenos și prompt, iar servirea este considerată foarte plăcută de către clienți. Atmosfera din local este spectaculoasă, creând un cadru plăcut și relaxant în care te poți bucura de mâncare.

În ceea ce privește prețurile, acestea se încadrează într-un nivel mediu, oferind un raport corect între calitate și valoare. De asemenea, restaurantul acceptă plata cu cardul și oferă servicii de livrare la domiciliu și opțiunea de takeaway.

Cine sunt cei care se distrează în fiecare zi la Restaurantul Pizzeria Royal?

Cum se servesc deserturile la restaurantul Pizzeriei Royal Tulcea? Cum se folosesc apa și berea în cadrul restaurantului Pizzeria Royal? Experiențele clienților la Pizzeria Royal Tulcea au fost în mare parte pozitive. Locul primește o evaluare medie de 4.4 pe Google, ceea ce confirmă calitatea și popularitatea sa printre vizitatori.

În concluzie, dacă te afli în căutarea unei experiențe gastronomice deosebite în Tulcea, Restaurantul Pizzeria Royal de pe Strada Plevnei nr. 32 este alegerea perfectă. Aici te poți bucura de savoarea preparatelor, servicii impecabile și o atmosferă primitoare care te va face să te simți ca acasă.

Transport Possibilities

BicycleBoatBusCarFoot

Room Types

SingleFamilyApartmentsLuxury

Air Conditioning

WiFi

Television

Exterior Seats

Children Playground

Showers

Optiuni de plata

Credit Cards

Bank Transfer

Cash

REZERVAȚII

Nu pierde oportunitatea de a rezerva online și de a beneficia de prețurile promoționale afișate în directorul nostru web.

Reservation Email

Adresa & Contact

Adresa

Strada Plevnei nr. 32 Tulcea România

GPS

45.165482, 28.7955486

Telefon


Nota: Nu uitați să anunțați propietarii de afaceri de locul unde ati găsit oferta lor „Salon Hera” astfel încât să beneficiați de promoțiile afișate.

Datele Dvs. de Contact

Transport Possibilities
Bicycle
Boat
Bus
Car
Foot
Room Types
Single
Family
Apartments
Luxury
Diet Type
No Diet
Drinks Only
Vegan Cuisine
Standard
Mixed
Accommodation Features
Air Conditioning
WiFi
Television
Exterior Seats
Children Playground
Showers
Guide
Money Options
Credit Cards
Bank Transfer
Cash

Profită de avantajele promovării cu Salon Hera! Cumpără un pachet de promovare astăzi!

0 recenzie pentru “Restaurant Tulcea Pizzeria Royal

  1. Alina Munteanu

    O locație de vis, recomand cu drag de câte ori am ocazia…

Lasă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *